Menu
Livet

Her tænkes så det knager

Formiddagen er blevet brugt i Odense i dag, Christian og jeg var inde for at kikke på ny cykel til ham. Vi startede i Design Cykler og fortsatte så til de resterende cykelforhandlere. Nu efter at have set så rigtig mange cykler, eller rettere mountain bike, er han nu nede på at skulle vælge mellem to. Den ene er fra Trek og den anden er fra Giant, jeg har på fornemmelsen det bliver den fra Giant, der vinder, da den havde et par ret fikse detaljer som Treken ikke havde.

Skal det være den ene eller anden?

Jeg tror det er meget godt, at han har de resterende påskedage, til at finde ud af, om det skal være den ene eller anden. Så kan vi i næste uge tage ind og prøve om vi kan lave en god handel. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar