Imellem kampene

12. april 2009

Der er, indimellem gevaldige teoritale kampe i haven. Solsorterne kæmper, musvitterne kæmper og de forskellige arter kæmper også. Når der er fred og ingen kampe i gang, kan de små farvestrålende fugle ses spankulerende rundt i haven på udkik efter føde.

En lille grøn én

En rødhals

Jeg hygger mig ved at kunne stå i stuen og nyde den sådan lidt tæt på, når de roder i græs (host…mos) – plænen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply