Imellem kampene

12. april 2009

Der er, indimellem gevaldige teoritale kampe i haven. Solsorterne kæmper, musvitterne kæmper og de forskellige arter kæmper også. Når der er fred og ingen kampe i gang, kan de små farvestrålende fugle ses spankulerende rundt i haven på udkik efter føde.

En lille grøn én

En rødhals

Jeg hygger mig ved at kunne stå i stuen og nyde den sådan lidt tæt på, når de roder i græs (host…mos) – plænen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar