En tyk hvid dyne

13. april 2009

.. har lagt sig over det Fynske landskab. Den indbyder ikke til de store udendørsaktiviteter og det er også ok, for her er inde er der ild i brændeovnen og kaffe i kruset. Jeg kunne ikke ønske mig det bedre.

Morgentåge

Senere, når tågen er lettet, skal jeg lige forbi Ellebæk planteskole, som ikke ligger langt herfra. Jeg mangler lidt til mine potter som alle og en står og råber på at blive tilplantet.

Det skal nok blive en dejlig dag, uden tvivl.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Elizabeth H. 13. april 2009 at 10:48

  Ja, der var en fed tåge. Heldigvis er den stortset lettet herude ved os nu.. Så gælder det om at nyde den sidste fridag 🙂

 • Reply Deborah 13. april 2009 at 11:18

  Her skinner solen dejligt. Jeg håber, den når over til jer også!

 • Reply Catarina 13. april 2009 at 13:51

  Elizabeth
  Ja den lettede lige omkring 10 og siden har den stået på udendørshygge.


  Deborah
  Solen har været på den skønneste blå himmel siden klokke 10, så her stornydes livet uden døre. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar