Inden længe

16. april 2009

Inden længe atter en grøn skov

Godt nok er vi kun i april, men vejret arter sig yderst henrivende og det betyder, at skoven nede foran, inden længe atter står iført den grønne sommerdragt. For pokker hvor jeg glæder mig til at se alt det bølgende grønne løv igen.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Olines 17. april 2009 at 06:41

    Det er skønt, at der bliver mere og mere grønt ude for hver dag der går. Snart springer bøgen ud…

  • Reply Catarina 17. april 2009 at 07:00

    Olines
    Ja det er fantastisk og sjovt at vi længes hvert år. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar