Menu
Livet

Ahhh

Langsom morgen

Morgenen er startet dejligt langsomt. Christian er sendt i skole og jeg sidder nu og får dagens første kop kaffe sammen med min morgenmad, som består at en smoothie med et læsfuld økologiske havregryn i. Jeg elsker at have god tid om morgenen og det har jeg også til hverdag, men i dag har jeg ekstra god tid. Min weekend er for længst skudt i gang og behøver ikke lave andet, end det jeg selv har lyst til, men hvis jeg kender mig selv ret, og det vil jeg mene jeg gør, kan det nu godt gå hen og blive til en del.

Planerne for denne fredag er; at smutte i haven nogle timer og får gravet ud til et bed, lidt smålugning hist og pist. Senere henter jeg Christian og så smutter vi til Odense for at hente den cykel han har udset sig. Nå en enkelt kop kaffe mere, så er jeg den der er smuttet i haven.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Madame
  17. april 2009 at 10:26

  Hvor er du heldig, at du har weekend allerede! Der er sikkert dejligt ude i din have. Rigtig god tur til Odense – det bliver spændende for Christian at få ny cykel :o)

  Reply
 • Olines
  17. april 2009 at 10:45

  Og du har vejret med dig idag, både til en tur i haven og bytur i Odense – rigtig god weekend.

  Reply
 • Søren (Kbh)
  17. april 2009 at 11:15

  Kvinders veje er uransalige – ha-ha. Nu er der igen et kønt
  billede. Dejligt synes jeg:)
  Den motion jeg får er på cykel, så Christian må da glæde sig helt vildt. Rigtig god week-end:)

  Reply
 • Catarina
  17. april 2009 at 12:36

  Madame
  Jeg nyder det også. Det bliver så godt, den anden er nu røget på genbrugspladsen. 🙂


  Olines
  Vi er heldige at vejret er så flot her i april. En god weekend til dig også. 🙂


  Søren (Kbh)
  Ja man har vel et standpunkt til man tager et nyt. 😆

  Christian glæder sig til den nye – den gamle røg på genbrugspladsen i sidste weekend, så han mangler. Motion får han nu alligevel, han løber nemlig også. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar