På to hjul

17. april 2009

Giant TERRAGO 2

Cyklen blev hentet i dag og den er lige som sønnike havde ønske sig den. Mariannes Michael har sågar også sagt god for den, så helt ringe er den vist ikke. Hvad Christian så laver lige nu – ja han er såmænd ude og kører endnu en tur.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Madame 18. april 2009 at 07:19

  Wauw, hvor er den lækker! Og så får han masser af god motion 😉
  Ha’ en god lørdag, Catarina.

 • Reply Catarina 18. april 2009 at 08:05

  Madame
  Tak og i lige måde. 🙂 Ja han for bevæget sig en del og heldigvis er han ikke sådan en inaktiv person. 😉

 • Reply Marianne 19. april 2009 at 22:02

  Dejlig læsning – pas på han ikke bliver bidt af det – det er en meget dyr sport 🙂

 • Reply Catarina 20. april 2009 at 06:15

  Marianne
  Hi hi ja det kan jeg forstå. I dag glæder han sig til at kunne cykle i skole igen. 🙂

 • Reply Aktiv fredag 7. august 2010 at 09:16

  […] jeg skulle ud af døren til L´s hygge. Jeg fik den idé, at jeg ville spørge om jeg kunne låne sønnikes cykel og så cykle ud til L. det måtte jeg heldigvis godt. Jeg havde regnet ud at det nok ville tage en […]

 • Skriv gerne en kommentar