Menu
Dagligdagen

På to hjul

Giant TERRAGO 2

Cyklen blev hentet i dag og den er lige som sønnike havde ønske sig den. Mariannes Michael har sågar også sagt god for den, så helt ringe er den vist ikke. Hvad Christian så laver lige nu – ja han er såmænd ude og kører endnu en tur.

5 kommentar

 • Madame
  18. april 2009 at 07:19

  Wauw, hvor er den lækker! Og så får han masser af god motion 😉
  Ha’ en god lørdag, Catarina.

  Reply
 • Catarina
  18. april 2009 at 08:05

  Madame
  Tak og i lige måde. 🙂 Ja han for bevæget sig en del og heldigvis er han ikke sådan en inaktiv person. 😉

  Reply
 • Marianne
  19. april 2009 at 22:02

  Dejlig læsning – pas på han ikke bliver bidt af det – det er en meget dyr sport 🙂

  Reply
 • Catarina
  20. april 2009 at 06:15

  Marianne
  Hi hi ja det kan jeg forstå. I dag glæder han sig til at kunne cykle i skole igen. 🙂

  Reply
 • Aktiv fredag
  7. august 2010 at 09:16

  […] jeg skulle ud af døren til L´s hygge. Jeg fik den idé, at jeg ville spørge om jeg kunne låne sønnikes cykel og så cykle ud til L. det måtte jeg heldigvis godt. Jeg havde regnet ud at det nok ville tage en […]

  Reply

Skriv en kommentar