Uden mad og drikke

17. april 2009

..dur Catarina ikke. Efter at have slået græsset og få luget ukrudt nede foran, kunne min mave ikke længere undvære noget fast føde. Jeg sidder nu ved køkkenbordet og spiser samme slags mad som i går, jeg er vist ikke være særlig opfindsom.

Slået græs

Jeg glæder mig til senere, for der tror jeg jeg vil sidde ude på terrassen og nyde en rigtig god kop kaffe.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Jens 17. april 2009 at 15:16

  Jeg tror de fleste har det som dig, når det handler om mad. For nogen tid siden læste jeg en artikel om en undersøgelse, som viste, at de fleste mennesker kun kan lave mellem 7-9 forskellige retter mad – som de så varierier på forskellige måder. Jeg ved ikke om det er sandt, men det passer i hvert fald meget godt på mig.

 • Reply Catarina 17. april 2009 at 18:38

  Jens
  Det passer nok meget godt hvis det var omkring 15-20 retter
  og så variation imellem den. Med hensyn til rugbrødsmadder, så er jeg ret kræsen med hvad jeg vil have på mine madder. Jeg kan ikke snuppe hvis jeg ikke selv kan få lov til at smørere mine madder, jeg vil vide hvad der er på. 😉

 • Skriv gerne en kommentar