Menu
Livet

Danmarks største skoleudflugt

Så har jeg lige sendt sønnike af sted med madpakke, drikkelse og penge på lommen. Han skal på, vist nok Danmarks største, skoleudflugt. Som afslutning på en fælles scienceuge tager hele Vissenbjergskole på skoleudflugt til Danfos Universe på Als. Det er noget af et arrangement at stable på benene. Selvfølgeligt er det frivilligt om man vil deltage eller ej, men rigtig mange har valgt at tage med. Christian mente at der i alt var 650 inkl. lære der skulle af sted.

Chriatian
~Foto: CHRISTIAN BRANDT, Fyens Stiftstidende. Det er Sønnike der står med ryggen til, i den ternet trøje.

Christian har, ved et par enkelte andre lejligheder, filmet forskellige arrangementer for skolen og i dag skal han også filme skoleudflugten. Jeg er ret spændt på at se det endelige resultat og hører om turen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • henriette
  18. april 2009 at 09:29

  Hej Catarina. Jeg har også sendt min ekstradatter afsted idag. Jeg var slet ikke klar over at det nærmest var landsdækkende!

  Her er det et arrangement der dækker både klasse og forældre, men sådanne ting har jeg bare ikke kræfter til at deltage i. Det er for massivt, med for mange mennesker og i for mange timer. Desværre.

  Det lyder til at være et hyggeligt og interessant tiltag.

  Kærlig hilsen
  Henriette

  Reply
 • Catarina
  18. april 2009 at 09:35

  Henriette
  Nej det var jeg heller ikke klar over. Her kunne forældre også tage med, nogle skulle også bruges til transport. 🙂

  Jeg valgt dog også dette arrangement fra, mest fordi jeg oprindelig skulle have været på kursus torsdag og fredag og så ikke ville have et arrangement mere denne uge. 🙂

  Reply
 • henriette
  18. april 2009 at 11:54

  Det forstår jeg nu godt. Efter kursus må der være lidt der handler om andet end pligter og praktiske gøremål med en masse mennesker.

  Tid til at gøre det du selv har lyst til 🙂

  Reply
 • Catarina
  18. april 2009 at 16:27

  Henriette
  Wekenden skal bruges på at hygge og småprojekter. Dejligt med en weekend hvor der ikke skal laves andet end det jeg selv har lyst til. 😀

  Reply

Skriv en kommentar