Menu
Dagligdagen

Go’ dejlig solmorgen

Igen i dag er jeg vågnet op til fuglenes morgensang og det skønneste solskinsvejr. Hvor er vi heldige at have sådan et fantastisk solskinsvejr i april.

I dag skal jeg igen på planteskole. Da jeg var der i sidste uge, fik jeg ikke det hele med. Jeg mangler en stor potte og et stativ til de søde ærteblomster/latyrus jeg fik af Gitte og ungerne.

Ærteblomster

Derud over vil jeg også gerne have en klematis igen. Den ene klematis jeg havde, gik til sidste forår/sommer, da vi fil lavet terrasserne og alt flisearbejdet og de er nu altså så fantastiske smukke når de blomstre.

2 kommentar

 • henriette
  19. april 2009 at 09:26

  Godmorgen Catarina.

  Jeg selv er jo også igang med ærteblomster, men jeg syntes godtnok ikke mine er så tætte. Jeg har ellers nippet godt af dem, men der er noget ranglede alligevel. Nå, men jeg sætter dem ud alligevel. Det er vel stadigt lidt for koldt, eller hvad siger du??

  En planteskole er et farligt sted, med mange mange fristelser. UHA

  Ha en rigtig dejlig søndag.

  KH
  Henriette

  Reply
 • Catarina
  19. april 2009 at 09:31

  Henriette
  Jeg vidste slet ikke at man skulle nippe dem – jeg har bare fået dem sådan her af min veninde Gitte, det er hende der har gjort at forarbejdet. 🙂

  Jeg planer dem ud i en stor potte i dag, men de kommer til at stå inde under det store udhæng, hvor der er masser af sol, men hvor der bliver forskånet for den værste nattekulde.

  Du og familien må også have en god søndag. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar