Menu
Livet / Motion

Pyha, det gjorde godt

Efter en dag som var fyldt med møder, Excel ark og underlige mails, var mit hoved temmelig fyldt da jeg lidt over fire satte mig ind i bilen. En snigende hovedpine var ved at melde sin ankomst, jeg vidste udmærket godt hvorfor hovedpinen var på vej, jeg havde ikke drukket nok i løbet af dagen. Et par store glas vand blev langsomt indtaget samtidig med at jeg begyndte at tage løbetøjet på.

Lilla blomst

Nu, her efter en dejlig lang og også varm løbetur, er jeg klar til at slappe af og nyde aftenen. Hovedpinen – den ser det ud til, jeg er løbet fra.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Christian Jørgensen
  20. april 2009 at 21:59

  Mhm, hvem der dog bare havde samme motivation og gejst som dig Catarina..
  Måske du kunne dele nogle fif med os andre, der kunne resultere i at vi (jeg) blev ligeså motiveret?
  🙂

  Reply
 • henriette
  21. april 2009 at 00:24

  Hej og godaften Catarina. Ja det er lidt sent, men jeg vi har haft besøg og nu kan jeg ikke sove.. Der har været så meget snak at mit hoved snurrer.

  MEN den med at huske væske er jeg heller ikke altid god til. Det er vigtigt det ved vi jo godt. 🙂

  Håber du får sovet godt.

  Reply
 • Catarina
  21. april 2009 at 06:38

  Christian Jørgensen
  Det der hjælper for mig, er at jeg hver manddag sætter mig for på hvilke dagen kan skal (har tid til at) løbe og hvor langt, og så er det ligesom lagt fast og så overholder jeg det.

  I dag tirsdag, skal jeg løbe sammen med begynderholdet på arbejdet, det er kun 4 km, men jeg lader så være med at klæde om, for når jeg så kommer hjem, snupper jeg lige 9,2 km. Onsdag holder jeg fri, torsdag snupper jeg 13 km, fredag bliver det kun 6,1 og enten lørdag eller søndag bliver det 18. Derefter lægger jeg en ny plan mandag morgen.


  Henriette
  Det er altid hyggeligt at have besøg, men den megen snak kan nogle gange godt gøre én helt tom og så snurre alt oppe i kasketten.

  I dag vil jeg prøve at huske mig selv på væsken – gider ikke have hovedpine. 🙂

  Rigtig god tirsdag. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar