Så langt så godt

21. april 2009

Stenbedsplanter

Efter en lang og dejlig arbejdsdag, med efterfølgende løb, kom jeg hjem og så, at de fleste af alle de nyplantede stenbedsplanter, er sprunget ud. Det bed skal nok ende med at blive et endnu smukkere bed, end det allerede er.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply henriette 21. april 2009 at 23:26

  Nej hvor dejlig at de allerede spreder glæde i bedet. Det er da skønt og søde er de ihvertfald at kigge på.

  God nat herfra til dig:-)

 • Reply Catarina 22. april 2009 at 06:12

  Henriette
  Jeg er glad for at det ikke er gået ud – for jeg har j været nød til at vande, da der ikke er faldet regn siden jeg plantede dem i påsken. 🙂

 • Reply Madame 22. april 2009 at 06:58

  Jeg elsker stenhøjsplanter – sikke en god idé at du har den slags. De er ganske lave ,men lyser så smukt op på denne årstid :o)
  Ha’ en god onsdag!

 • Reply Catarina 22. april 2009 at 20:20

  Madame
  Jeg glæder mig til de begynder at brede sig lidt mere, men der går nok lige et år eller to. 🙂

 • Skriv en kommentar