Menu
Livet / Motion

Tirsdagsløberi

I dag står den på begynderløb på jobbet. Det er faktisk forkert at kalde dem begynder mere, de har jo været i gang et pænt stykke tid og det går faktisk rigtigt rigtigt godt. Der er én som kun løber her om tirsdagen, og hun er bare for sej. I løbet af de uger vi har løbet, er hun gået fra at være nede at gå 6-7 gange på 4 km, til kun at gå 2 gange, og jeg er spændt på hvordan hun klare den i dag. Hun har viljen og det er den halve succes.

I dag får vi ”fint” besøg på vores tur. Vores direktør har meddelt, at han vil løbe med. Det er ikke for at komme i form han kommer, for han er i rigtig god form, for sidste år løb han halvmaraton på 1 time og 40, uden sådan rigtigt at have trænet. Men det bliver hyggeligt at have ham med, jo flere jo bedre.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Madame
  21. april 2009 at 07:07

  Det lyder rigtig godt med jeres løb på jobbet! Man får jo meget mere overskud af at bevæge sig.
  Ha’ en dejlig dag, Catarina 😉

  Reply
 • Jonna
  21. april 2009 at 08:42

  Det er da dejligt man kan deles om noget i fritiden også, så ha en god tur.

  Reply
 • henriette
  21. april 2009 at 09:37

  Tænk engang Catarina… Jeg syntes det er et virkelig godt tiltag at I løber sammen på jobbet. Det gør noget for det sociale og ens lyst til at arbejde. Det er også motiverende for den enkelte til at få dyrket lidt motion. Noget jeg helt mangler. Desværre for jeg ved jeg ville have godt af det. Også psykisk.

  Rigtig god tirsdag til dig Catarina

  Reply
 • Catarina
  21. april 2009 at 19:30

  Madame
  Jeg ville ønske at der var flere både på jobbet men og ude i lande, der ville motionere noget mere. 🙂


  Jonna
  Ja det er rigtigt hyggeligt og der bliver som også grinede en del undervejs. 🙂


  Henriette
  Det er rigtigt godt og der er nogle, for hvem denne ene ugentlige løbe tur er alt den motion de får. Jeg kunne ikke leve uden at komme ud på mine løbeture – jeg får renset min hjerne og få meget mere energi end at dumpe ned i sofaen. 🙂

  Reply
 • Ulla
  22. april 2009 at 09:50

  Jeg ville så gerne kunne løbe, men kan simpelthen ikke presse mig selv hårdt !
  Tilgengæld går jeg så i rask tempo med hunden hver dag, 3 km om morgenen og 5 km om aftenen – Måske hvis jeg starter langsomt med at løbe en lille del af turene jeg pludselig efter et år eller 2 kan løbe 🙂

  Reply
 • Catarina
  22. april 2009 at 20:23

  Ulla
  Da jeg startede kunne jeg ikke løbe 100 meter uden at blive gasblå i hovedet og jeg havde en tunge er hang langt ud af munden på mig og mine lunger indhentede mig først en halv time senere. 😆

  Men i løbet af relativt kort tid, var jeg allerede meget bedre og siden er det kun gået fremad. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar