Menu
Familieliv

Endelig

Weekenden er for længst skudt i gang og jeg har endelig fået Søren hjem. Søren har nærmest arbejdet i døgndrift hele denne uge og de få øjeblikke vi har haft sammen, var når vi lå i sengen og sagde godnat til hinanden, for om morgenen, når jeg stod op, var han for længst ude af døren. Så min fredag aften, tilbringes sammen med Søren og I høre slet ikke mig klage. 😉

Smuk lille blomst

Sønnike er, her til aften, kørt op til en kammerat hvor han også overnatter, eller i hvert fald tilbringer natten. De er ikke mindre en 10 ungersvende der har sat hinanden stævne til en gang LAN. Jeg tror det er en ret træt teenager jeg får hjem engang i morgen eftermiddag.

2 kommentar

 • Anne
  24. april 2009 at 21:39

  Godt man har hver sine interesser 😀

  Reply
 • Catarina
  25. april 2009 at 07:36

  Anne
  Jeps. 😀

  Reply

Skriv en kommentar