Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Søndagssysler

Vasketøj

Vasketøjet hænder og blafre sagte på snorene, der er vitterlig ingen vind i dag. Solen titter frem sådan i bølger, det gør ikke noget at den indimellem forsvinder bag en sky, for der er ikke mindre end 20° i skyggen.

Haven

Græsset er slået båden plænen her oppe og den nede foran. Men lur mig om jeg ikke skal over den endnu engang inde vi når næste weekend. De, dem fra DMI har lovet, at der kommer regn i morgen, faktisk en pæn del og hvis det holder stik, er jeg ganske sikker på at jeg kan hører græsset gro. 😉

Foran

Nu vil jeg lige fjerne de sidste rester af mælkebøtter ude foran og så få ryddet lidt op. Jeg tror en kop kaffe på terrassen slet ikke vil være nogen dum idé. Senere kan det være jeg lopper ud på en lille løbetur, selvom det ikke er planen at jeg skal løbe i dag, men vejret er ikke til at stå for.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • pernillepaa1
  26. april 2009 at 16:22

  Der er ikke noget bedre end tøj der har hængt udenfor. Jeg har vasket syv maskiner i dag, nu er der heller ikke mere tørresnor 🙂
  Hvor er haven da blevet fin !
  Knus pernille

  Reply
 • Søren (Kbh)
  26. april 2009 at 17:10

  Helt herovre kan jeg høre, at du nynner denne 🙂
  http://festklaveret.dk/tekst.php?id=204

  Reply
 • Catarina
  26. april 2009 at 19:30

  Pernillepaa1
  Her hænger tøjet ude so godt som hele tiden. For hvis det ikke kan hænge på det store stativ i det fri, så kommer det på det lille, som så bliver placeret under udhænget.

  Tak den er ved at blive som vi vil ha’ den, men det har også taget sin tid.

  https://www.catarina.dk/category/haven/haveomlaegning/


  Søren (Kbh)
  Jeg du kan tro jeg nynnede den. Nu er alt atter rent og dufter forrygende af forår. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar