Så blev de atter rene

26. april 2009

..neglene. Efter at der har været en mindre kolonihave oppe under mine negle, er de nu igen til pænt brug.

Rene negle
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Inge - Viva Italia 26. april 2009 at 21:18

  Øv, de negle….. mine negle er sådan nogle der tiltrækker skidtet….. jeg behøver faktisk bare at gribe vandkanden, så har jeg sorte negle.
  I løbet af vinteren er mine negle rene og fine, men så når vi nærmer os udesæsonen er de møgbeskidte..
  Jeg behøver ikke engang gå i haven – forleden på arbejdet de jeg hyggede mig med ungerne i SFO´en udenfor ved et havebord med http://www.pickles.no/passe-pynta-papirperler/
  så var neglene sorte.
  Jeg forstår ikke hvorfor…

 • Reply Catarina 27. april 2009 at 06:46

  Inge
  Aii hvr træls – så er det ikke let. Jeg er så åbenbart heldig, at mine bare kræver en gang vasken hænder så er de rene. På jobbet kan mine også godt lige blive en smule beskidte, men det er mere af støv. Men så er det vare en alm. håndvasken og de er fine igen. 🙂

 • Skriv en kommentar