Så blev de atter rene

26. april 2009

..neglene. Efter at der har været en mindre kolonihave oppe under mine negle, er de nu igen til pænt brug.

Rene negle

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Inge - Viva Italia 26. april 2009 at 21:18

  Øv, de negle….. mine negle er sådan nogle der tiltrækker skidtet….. jeg behøver faktisk bare at gribe vandkanden, så har jeg sorte negle.
  I løbet af vinteren er mine negle rene og fine, men så når vi nærmer os udesæsonen er de møgbeskidte..
  Jeg behøver ikke engang gå i haven – forleden på arbejdet de jeg hyggede mig med ungerne i SFO´en udenfor ved et havebord med http://www.pickles.no/passe-pynta-papirperler/
  så var neglene sorte.
  Jeg forstår ikke hvorfor…

 • Reply Catarina 27. april 2009 at 06:46

  Inge
  Aii hvr træls – så er det ikke let. Jeg er så åbenbart heldig, at mine bare kræver en gang vasken hænder så er de rene. På jobbet kan mine også godt lige blive en smule beskidte, men det er mere af støv. Men så er det vare en alm. håndvasken og de er fine igen. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar