1. maj på Lottes terrasse

2. maj 2009

I sidste måned fejrede vi Lottes 10 års jubilæum og i går havde hun inviteret os, fra den gamle eksportafdeling, hjem på hendes terrasse til en fredags øl eller hvad vi nu måtte ønske. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, med masser af grin. Vi blev dog alle enige om, at det var en smule træls at vi var i bil, for det kunne med lethed have udviklet sig til en, skal vi sige, meget lang aften.

Handyman Tom

Tom mente også at han lige måtte agere handyman og få alle Lotte skruer spændt, ja altså dem i havemøblerne. Han klarede det nu ganske godt, for de var faktisk efterfølgende ikke så løse i leddene.

Mig på solvognen

Da jeg kom hjem, smed jeg mig på solvognen og bare nød at solen varmede mig. Jeg elsker at vejret er sådan at jeg kan leve meget ude i det fri. Det er nok også derfor at camping lige er mig. Det at være ude i det fri mest muligt, det er bare så dejligt.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar