Menu
Motion

Klar, parat, løb

Broløb

Jeg tror da nok lige, at vi i år fra firmaet, har fået nogle trøjer der kan ses – WOUW. Jeg tror nok at både Tom og jeg bliver lette at spotte ved broløbet i dag. Jeg glæder mig til at løbe i dag, jeg tror det bliver lige så fed en oplevelse som sidste år, hvor der på ruten, nærmest var folkefest og hvor folk stod og grillede og ude foran deres huse.

Klokken lidt i elleve kommer min kollega Tom, han skal køre med mig til Middelfart og det samme gør Pia, Bot og Jannie. Pia og Jannie skal også løbe i dag, så vi skal nok få det hyggeligt, det er jeg ikke i tvivl om.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • henriette
  2. maj 2009 at 10:03

  RIGTIG RIGTIG god fornøjelse. GID der var nogen der kunne tage nogle billeder af jer. Gad godt se jeres trøjer i aktion 🙂

  Håber det bliver en festlig dag.

  Mange weekend hilsener Henriette

  Reply
 • Stine
  2. maj 2009 at 11:00

  God fornøjelse – jeg “nøjes” med 10 km. til I Forms Kvindeløb i Aalborg 😉

  Reply
 • Bot
  2. maj 2009 at 23:10

  Der ER taget billeder 🙂
  Det var kanon gået af Jer Cat og tillykke med den flotte tid 🙂

  Kh. fra os I københavn (av av i pengepungen)

  Reply
 • Madame
  3. maj 2009 at 07:30

  Jeg håber, det gik godt, Catarina – hvad nummer blev du?

  Reply
 • Catarina
  3. maj 2009 at 08:04

  Henriette
  Det er skam taget billeder – og der kommer nok et lille indlæg. 😉


  Stine
  Det ville jeg også gerne have løbet her i Odense i dag, men det er nok ikke så godt efter i går. 🙂


  Bot
  Tak søde og tak fordi du gad tage billeder. Ja det er ski lidt peberet at krydse Storebælt og så også tabe et vædemål. 😆


  Madame
  Hvad nummer jeg blev, er jeg ikke klar over. Der var tods alt lidt mere end 10.000 der deltog, men jeg blev ikke nummer 1. 😉

  Reply

Skriv en kommentar