Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Søndagsnydning

Min formiddag er ved at være omme, men den har været rigtig hyggelig. Jeg har læst lidt nyheder, sludret med Søren, drukket lidt kaffe, snakke i telefon med min mor. Nu hersker der ro, kun radioen køre for som altid om søndagen, så står den indstillet på P4, og det er Café Hack der underholder. Søren han er taget ud for at finde en eller anden dims til bilen og Christian er kun lige ved at få øjne, der ikke noget ret megen hjerneaktivitet, kun lige det der kræves for at åbne øjnene. Det er ok med mig, sådan skal en søndag morgen være.

Det er heller ikke de store aktiviteter der præger min dag i dag. Jeg vil slappe af og bare hygge mig herhjemme, måske et smut ud i verdenen, men ikke noget der er planlagt.

Æbletræet

Vores æbletræ er langt om længe også begyndt at blomstre, men slet ikke i de mængder som sidste år, hvor det var et fantastisk skue. I år er den kun sporadiske spredte buketter, men sådan skal det så være i år.

Nu vil jeg snuppe en enkelt kop kaffe mere, mens jeg venter på den første maskinfuld tøj skal blive færdig.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Sifka
  3. maj 2009 at 11:59

  Jeg har været en tur rundt i blogverdenen, og jeg tror da, at jeg er den eneste, der ikke hører Café Hack om søndagen. Det kan være, at jeg skulle forsøge mig.

  Her står den også på hygge med vasketøj, mens vejret slår om udenfor vinduerne.

  God søndag:)

  Reply
 • Catarina
  3. maj 2009 at 12:38

  Sifka
  Aii har du aldrig hørt Café Hack, så må du i gang næste søndag, det er et rigtigt hyggeligt program.

  Her er der ved at trække skyer ind så den står nok mest på indehygge. En god søndag til dig også. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar