Sol og sandaler

Det har været en lettere lang dag på jobbet i dag og da jeg endelig returnerede til matriklen her, var Søren heller ikke kommet endnu. Han havde også en del der skulle afsluttes og selv nu hvor han er kommet hjem har han været nød til at logge på. Nå pyt, så længe vi ved at det kun er i periode og ikke sådan hele tiden, så går det.

Sol over Fyn

Solen har været meget gavmild over Fyn i dag, den har med jævne mellemrum vist sit gule ansigt og det er dejligt, når bare den også er plads til et par byger. Jeg elsker at komme hjem og parkere bilen og så nyde dette syn. Så er jeg hjemme.

Sandaler fra Angulus

De sandaler, som skoforretningen for en uges tid siden, ikke havde hjemme i min størrelse, er nu kommet. Nøj hvor jeg glæder mig til de skal pynte mine fødder denne sommer. De er i en blanding af guld og sølv og med en lav hæl.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Sol og sandaler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.