Sol og sandaler

5. maj 2009

Det har været en lettere lang dag på jobbet i dag og da jeg endelig returnerede til matriklen her, var Søren heller ikke kommet endnu. Han havde også en del der skulle afsluttes og selv nu hvor han er kommet hjem har han været nød til at logge på. Nå pyt, så længe vi ved at det kun er i periode og ikke sådan hele tiden, så går det.

Sol over Fyn

Solen har været meget gavmild over Fyn i dag, den har med jævne mellemrum vist sit gule ansigt og det er dejligt, når bare den også er plads til et par byger. Jeg elsker at komme hjem og parkere bilen og så nyde dette syn. Så er jeg hjemme.

Sandaler fra Angulus

De sandaler, som skoforretningen for en uges tid siden, ikke havde hjemme i min størrelse, er nu kommet. Nøj hvor jeg glæder mig til de skal pynte mine fødder denne sommer. De er i en blanding af guld og sølv og med en lav hæl.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply henriette 5. maj 2009 at 21:24

  Uhh hvor er de bare skønne. Tillykke med dem, dine fødder vil fryde sig hele sommeren er jeg sikker på. 🙂

  Gad aften til dig Catarina

 • Reply Pia 5. maj 2009 at 22:27

  Kæft du gør dig i lækre sandaler, vi taler virkelig evner her:o)

 • Reply Catarina 6. maj 2009 at 06:26

  Henriette
  Tak skal du have. Jeg glæder mig til det bliver så varmt at jeg kan have dem på. 🙂

  Du må have en dejlig dag. 🙂


  Pia
  😆 neeej de er ikke så ringe endda, sagde fynboen. 😎

 • Reply Catarina » Blog Archive » Så blev de indviet 25. maj 2009 at 17:03

  […] sandalerne som jeg købet for laaang tid siden. De er vildt gode at have på og så passer de faktisk ret godt […]

 • Skriv en kommentar