Menu
Familieliv

Sol og sandaler

Det har været en lettere lang dag på jobbet i dag og da jeg endelig returnerede til matriklen her, var Søren heller ikke kommet endnu. Han havde også en del der skulle afsluttes og selv nu hvor han er kommet hjem har han været nød til at logge på. Nå pyt, så længe vi ved at det kun er i periode og ikke sådan hele tiden, så går det.

Sol over Fyn

Solen har været meget gavmild over Fyn i dag, den har med jævne mellemrum vist sit gule ansigt og det er dejligt, når bare den også er plads til et par byger. Jeg elsker at komme hjem og parkere bilen og så nyde dette syn. Så er jeg hjemme.

Sandaler fra Angulus

De sandaler, som skoforretningen for en uges tid siden, ikke havde hjemme i min størrelse, er nu kommet. Nøj hvor jeg glæder mig til de skal pynte mine fødder denne sommer. De er i en blanding af guld og sølv og med en lav hæl.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • henriette
  5. maj 2009 at 21:24

  Uhh hvor er de bare skønne. Tillykke med dem, dine fødder vil fryde sig hele sommeren er jeg sikker på. 🙂

  Gad aften til dig Catarina

  Reply
 • Pia
  5. maj 2009 at 22:27

  Kæft du gør dig i lækre sandaler, vi taler virkelig evner her:o)

  Reply
 • Catarina
  6. maj 2009 at 06:26

  Henriette
  Tak skal du have. Jeg glæder mig til det bliver så varmt at jeg kan have dem på. 🙂

  Du må have en dejlig dag. 🙂


  Pia
  😆 neeej de er ikke så ringe endda, sagde fynboen. 😎

  Reply
 • […] sandalerne som jeg købet for laaang tid siden. De er vildt gode at have på og så passer de faktisk ret godt […]

  Reply

Skriv en kommentar