Himlen flækkede

8. maj 2009

..og regnen kom. Jeg elsker at kikke på vores vandtrappe når det regner. Nogle gange er det et stor brusende flod andre gange en stille å. I dag er der det en stille å, for regnen fik ikke rigtig fat.

Regn
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jonna 8. maj 2009 at 09:56

  Lyden af vand syntes jeg får en til at slappe af, lige hvor jeg bor er der en bæk, og holder af at gå der også når det bare bruser af sted.

 • Reply Catarina 8. maj 2009 at 10:04

  Jonna
  Ja det er ren afslapning og balsam for sjælen. Jeg elsker også de forskellige lyde forskelligt vand frembringer, lige fra brusende floder til klukkende bække. Vand er essentielt. 🙂

 • Reply Bot 8. maj 2009 at 10:25

  Jeres hus og omgivelser, er altså bare fantastiske 🙂

 • Reply Catarina 8. maj 2009 at 10:42

  Bot
  Taak, jeg nyder også selv disse omgivelser hver dag. Du ved at I til hverd en tid er velkommen. 🙂

 • Leave a Reply