Solmorgen

8. maj 2009

Solmorgen

Morgenen er starten med solskin over Fyn og flagene for konfirmanderne er allerede sat i de dertil indrettede huller. Men i det fjerne kommer de mørkegrå skyer fra vest, langsomt kommer nærmere og nærmere. Jeg tror ikke solen holder længere end omkring 10, det kunne godt lige have holdt tørt til de unge mennesker var færdig i kirken.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply henriette 8. maj 2009 at 09:16

  Uha, sådan ser himlen også ud her. MEN vi må krydse vore finger for at konfirmanderne ikke bliver alt for våde.

  Rigtig god bededag til dig fra Vanløse:-)

 • Reply Catarina 8. maj 2009 at 09:52

  henriette
  Himlen er nu flækket og det regner og i det fjerne kan jeg også høre torden.

  God bededag til jer i Vanløse. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar