Endnu en

12. maj 2009

Også i dag bliver jeg hjemme og plejer anklen, men så må det så også være godt. Jeg kan heldigvis spore en vis fremgang her til morgen, så der er håb forude.

Det er et stille hus, jeg har endnu ikke tændt for radioen og der er kun mig herhjemme. Søren er for længst draget mod vest og Christian er jo i Vigsø. Det er underligt at huset kan være så tyst, det har det ikke været i mange år. Jeg må vist hellere tænde for radioen og så humpe ud og lave mig en kop kaffe.

Sol

Udenfor skinner solen fra en skyfri himmel. Dejligt. Der er dog ikke så meget varme i luften, men bare det, at solen er fremme, så er jeg godt tilfreds. Det bliver helt sikkert endnu en dejlig forårsdag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Anne 12. maj 2009 at 07:33

  Jamen det bliver en skøn dag 🙂
  Jeg valgte at åbne for radioen og fik det sidste af Hans Otto Bisgaards dejlige morgenradio med 🙂

 • Reply Pia 12. maj 2009 at 08:08

  Kæft jeg godt gad at ha tilbragt dagen med benene oppe sammen med dig, og så ku man jo liiige komme til at lave lidt lækker frokost og en go kop kaffe og og og, ind imellem snaktøjet;o)

 • Reply Catarina 12. maj 2009 at 08:44

  Anne
  Her er radioen sat på P3 for en stund. Måske den atter bliver slukket for det er ikke alt der er lige godt og stilhed er heller ikke det værste. 😉


  Pia
  Aiii ja det kunne altså bare være vildt hyggeligt. Jeg kan lige se det hele for mig. Det må vi altså gøre en dag. 😀

 • Reply Pia 12. maj 2009 at 14:50

  Aftale:o)

 • Reply Catarina 12. maj 2009 at 15:02

  Pia
  Cool. 😀

 • Skriv en kommentar