Menu
Livet

Syvsoversøndag

Hvide syrener

Jeg kan godt lide søndag morgen, ja faktisk elsker jeg den. Det er ligesom om den er mere stille end alle andre morgener også mere stille end lørdagmorgen. Jeg tror det er fordi alt sådan en søndag køre på i et endnu lavere gear end alle andre morgener. Jeg elsker at have tid, masser af tid til at nyde og bruge min søndag morgen. Tiden står næsten stille og de lyder der er, lyder mere afrundede og behagelige. Jeg elsker at vågne tidligt og langsomt se syvsoversøndagen vågne. Umm det bliver en dejlig søndag, kaffen er var og der er mere hvor den kommer fra.

Godmorgen søndag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • fisefornemme Pernille
  17. maj 2009 at 08:28

  Hejsa.

  Jeg elsker også søndag morgen! Gid du må få en herlig dag!

  Reply
 • Catarina
  17. maj 2009 at 08:48

  Pernille
  Jeg er helt sikker på dagen bliver god, hvad der starter godt kommer sjældent skidt tilbage. God søndag til dig også. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar