Syvsoversøndag

17. maj 2009

Hvide syrener

Jeg kan godt lide søndag morgen, ja faktisk elsker jeg den. Det er ligesom om den er mere stille end alle andre morgener også mere stille end lørdagmorgen. Jeg tror det er fordi alt sådan en søndag køre på i et endnu lavere gear end alle andre morgener. Jeg elsker at have tid, masser af tid til at nyde og bruge min søndag morgen. Tiden står næsten stille og de lyder der er, lyder mere afrundede og behagelige. Jeg elsker at vågne tidligt og langsomt se syvsoversøndagen vågne. Umm det bliver en dejlig søndag, kaffen er var og der er mere hvor den kommer fra.

Godmorgen søndag.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply fisefornemme Pernille 17. maj 2009 at 08:28

  Hejsa.

  Jeg elsker også søndag morgen! Gid du må få en herlig dag!

 • Reply Catarina 17. maj 2009 at 08:48

  Pernille
  Jeg er helt sikker på dagen bliver god, hvad der starter godt kommer sjældent skidt tilbage. God søndag til dig også. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar