Jeg er sku go’

20. maj 2009

Jeg knoklede på for at nå at blive færdig med så meget som muligt, for hvis jeg fik det meste væk, kunne jeg nemlig tage den feriedag som kun stod sådan halvt i kalenderen. Jeg nåede det hele og er svært godt tilfreds med at jeg nu, med god samvittighed, kan nyde de næste fire fridage. Skønt!

Spireane blomstre

Spireane blomstre på livets løs og sammen med syrenerne, storkenæb og lauerbærkirsebærrene, er der allerede godt gang i de blomstrende buske. Åh som jeg elsker når alt springer ud og begynder at blomstre.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply henriette 21. maj 2009 at 00:22

  Ej sikke en smuk busk.

  Jeg håber at du får nogle rigtigt dejlige fridag uden for megen regn. OG hvordan går det med anklen??

  Mange kærlige hilsener og lige et spørgsmål:

  Kommer du til blogtræffet i Hillerød??

 • Reply Catarina 21. maj 2009 at 06:48

  Henriette
  Tak anklen har det meget bedre og jeg regner med at jeg skal ud på en lille løbetur her i weekenden.

  Jeg ved endnu ikke om jeg kommer til Blogtræf, men jeg skal nok skrive det her på bloggen hvis jeg gør. Det kunne være rigtigt hyggeligt at se gamle som nye bloggere igen. 🙂

 • Skriv en kommentar