Menu
Familieliv

Danmarks største motionsløb

Kristi himmelfartsdag er traditionen tro, dagen hvor Danmarks største motionsløb afholdes, nemlig Eventyrløbet. I år skal jeg ikke deltage, da jeg er medarrangør af hele menageriet, fra firmaets side. I alt er deltager 125 kollegaer med familie, fra vores firma. Her fra matriklen er det kun Christian og en kammerat der deltager. Jeg er spændt på hvad de synes om det, det er nemlig første gang de deltager i et officielt løb.

eventyrloebet

Jeg skal være på pladsen allerede klokken 8 og tjekke om teltfirmaet har sat teltet op, få borde og stole på plads og få pølsemanden installeret. Ups tiden løber, jeg må vist hellere komme af sted. Hygge hejsa.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Madame
  21. maj 2009 at 07:44

  Det lyder meget spændende – jeg håber, I får en dejlig dag, og vejret ser fint ud heldigvis 🙂

  Reply
 • Stine
  21. maj 2009 at 09:06

  Jeg løb faktisk Eventyrløb da jeg var 6 mdr. Baglæns siddende i en snugli ved min mor. Vi kom i avisen 😉 Så flyttede vi til Jylland og jeg har ikke været med mere. Håber I får en god dag – her skinner solen i hvert fald.

  Reply
 • Søren (Kbh)
  21. maj 2009 at 11:15

  Forleden dag kager. Nu pølsemand og hvad deraf indtages:
  http://da.wikipedia.org/wiki/Hotdog
  Håber du får en sjov dag 🙂

  Reply
 • Perle m/ny blog
  21. maj 2009 at 16:22

  Hej herfra :o) (nu med ny blog),

  Jeg løber ingen steder pt. Mit knæ er i udu :o( Håber snart, at det kommer til at virke, så jeg også kan få lidt glæde af sommerens luft og mine løbesko.

  Håber I har haft en dejlig dag. Det plejer jo, at være et rigtig hyggeligt arrangement.

  Reply
 • Catarina
  21. maj 2009 at 16:55

  Madame
  Vejret har været med os i dag – det er først nu inden for den sidste time at det er blevet overskyet.


  Stine
  Solen har også skinnet fra e skyfri himmel her. 😉


  Søren (Kbh)
  Vi har haft en rigtig hyggelig dag. 🙂


  Perle
  Tillykke med den nye blog.

  Træls med et dårligt knæ. Jeg regner selv med så småt at komme i gang i løbet af weekenden. Så har min ankel bare at holde, for jeg trænger i den grad til motion. 😀

  Reply

Skriv en kommentar