Blandede landhandel

Dagen er brugt på en hel masse og så alligevel ingenting. Jeg har været et par timer i haven og fået gravet halvdelen af et bed og fjernet lidt ukrudt og i det hele taget, bare nusset lidt rundt derude. Vasketøjsskuffen er atter tom, for tøjet tørrede hurtigt i den blæst der har fejet ind fra vest i dag. Lidt shopping har også stået på dagens program og aftensmaden lokkede Christians os til at tage inde på den restaurant hvor vi også holdt hans konfirmation.

Truende skyer

Vejret har været ret omskifteligt, men det har ikke regnet, selvom himmelen til tider, har set ualmindelig truende ud.

Resten af fredagen kommer til at stå i hyggens tegn vi er nemlig alle tre hjemme i aften. I morgen er de kun os to ”gamle”, så det er med at nyde når vi for en gangs skyld alle er sammen en fredag.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
2 thoughts on “Blandede landhandel”

  • Sikke et dejligt billede, Catarina, her øsregner det lige nu – og lyner og tordner. Vi har også været ude at spise. Det var på La belle Vie i Hillerød for at bestille bord til den 27/6, hvor jeg håber du kommer :O)

    Ha’ en dejlig aften!

  • Madame
    Det har lige været en lille kort byge forbi, men nu skinner solen atter. 🙂

    Jeg skal nok gi´besked om jeg kan komme. Det kunne være rigtig hyggeligt at se dig og alle de andre igen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.