Stille morgen

22. maj 2009

Sønnike blev i aftes, kørt til grillfest med efterfølgende LAN hos en kammerat, så herhjemme er kun Søren og jeg. Søren arbejder hjemmefra i dag og jeg har jo som bekendt en feriedag i dag. Dejligt!

Regnvejret som gled ind over Danmark i aftes og i nat, er gået forbi matriklen her, uden at levere en eneste dråbe, så morgenen er tør og solrig, men blæsende. Der er ikke så mange varme på derude i endnu, men det kommer nok senere.

Syrener

Endelig er syrenerne bagerst i haven også sprunget ud. Det er sjovt som der er forskel på dem der står ude foran, som vender mod øst og så dem bagerst i havde som vender mod syd og vest. Dem ude foran, har der været gang i de sidste 14 dage. Det passer mig dog fint at der er så stor forskel, for så har jeg glæde af dem, både ud og inde i længere tid. Jeg tror jeg skal have til et par vaser eller to, men inden jeg vil bevæge mig derned, bevæbnet med beskæresaks, skal jeg lige have en kop kaffe mere.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar