Menu
Hverdagen

Stille morgen

Sønnike blev i aftes, kørt til grillfest med efterfølgende LAN hos en kammerat, så herhjemme er kun Søren og jeg. Søren arbejder hjemmefra i dag og jeg har jo som bekendt en feriedag i dag. Dejligt!

Regnvejret som gled ind over Danmark i aftes og i nat, er gået forbi matriklen her, uden at levere en eneste dråbe, så morgenen er tør og solrig, men blæsende. Der er ikke så mange varme på derude i endnu, men det kommer nok senere.

Syrener

Endelig er syrenerne bagerst i haven også sprunget ud. Det er sjovt som der er forskel på dem der står ude foran, som vender mod øst og så dem bagerst i havde som vender mod syd og vest. Dem ude foran, har der været gang i de sidste 14 dage. Det passer mig dog fint at der er så stor forskel, for så har jeg glæde af dem, både ud og inde i længere tid. Jeg tror jeg skal have til et par vaser eller to, men inden jeg vil bevæge mig derned, bevæbnet med beskæresaks, skal jeg lige have en kop kaffe mere.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar