Stille morgen

22. maj 2009

Sønnike blev i aftes, kørt til grillfest med efterfølgende LAN hos en kammerat, så herhjemme er kun Søren og jeg. Søren arbejder hjemmefra i dag og jeg har jo som bekendt en feriedag i dag. Dejligt!

Regnvejret som gled ind over Danmark i aftes og i nat, er gået forbi matriklen her, uden at levere en eneste dråbe, så morgenen er tør og solrig, men blæsende. Der er ikke så mange varme på derude i endnu, men det kommer nok senere.

Syrener

Endelig er syrenerne bagerst i haven også sprunget ud. Det er sjovt som der er forskel på dem der står ude foran, som vender mod øst og så dem bagerst i havde som vender mod syd og vest. Dem ude foran, har der været gang i de sidste 14 dage. Det passer mig dog fint at der er så stor forskel, for så har jeg glæde af dem, både ud og inde i længere tid. Jeg tror jeg skal have til et par vaser eller to, men inden jeg vil bevæge mig derned, bevæbnet med beskæresaks, skal jeg lige have en kop kaffe mere.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.