Menu
Hverdagen

Dejlig grå lørdag

Lørdagen er startet med Hawaiian Smoothie og radiohygge, først var det en god blanding af nyheder og musik, men den sidste lille time, har den stået på Mads & Monopolet på P3. Jeg elsker når jeg bare har tid til at sidde og lave ingenting sådan en grå lørdag formiddag.

Blæsende og gråt

Vasketøjet er kommet udenfor, men med de grå skyer der trækker ind, tør jeg ikke at hænge det på det store tørrestativ i det fri, nej, det er kommet ud på det lille som nu står under udhænget. Jeg elsker at have tid og at det så er gråt og blæsende udenfor, gir’ mig bare chancen for at hygge igennem indenfor. Ahh, nu jeg kan dufte kaffen.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar