Dejlig grå lørdag

Lørdagen er startet med Hawaiian Smoothie og radiohygge, først var det en god blanding af nyheder og musik, men den sidste lille time, har den stået på Mads & Monopolet på P3. Jeg elsker når jeg bare har tid til at sidde og lave ingenting sådan en grå lørdag formiddag.

Blæsende og gråt

Vasketøjet er kommet udenfor, men med de grå skyer der trækker ind, tør jeg ikke at hænge det på det store tørrestativ i det fri, nej, det er kommet ud på det lille som nu står under udhænget. Jeg elsker at have tid og at det så er gråt og blæsende udenfor, gir’ mig bare chancen for at hygge igennem indenfor. Ahh, nu jeg kan dufte kaffen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.