For pokker, det gjorde godt!

Vejret er jo middels talt fantastisk og jeg er lige kommet hjem fra min første løbetur siden anklen brød sammen. Jeg nøjes men en lille fem kilometers tur, for lige at prøve anklen af, og de holdt. Jeg havde ingen smerter eller nogen form for ømhed på turen og nu hvor jeg er kommet hjem, mærker jeg heller ingen ting. Fantastisk!

Skønt vejr

Jeg er tilbage og nu skal jeg bare stille og roligt have nogle kilometer i benene igen. Jeg har virkelig savnet, at mærke pulsen hamre og få sved på panden. Tre ugers pause, er vanvittig lang tid men det var åbenbart det der skulle til, for at anklen kunne komme sig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
9 thoughts on “For pokker, det gjorde godt!”

 • Hvor dejligt, at du igen kan komme ud og løbe. Jeg kan lige forestille mig hvor svært det har været for dig ikke, at komme afsted på den daglige tur.

 • Olines
  Jeg lige nu endnu høj og i super godt humør. I morgen tager jeg endnu en lille tur og i den kommende uge, vil jeg stille og roligt øge kilometer antallet. 🙂


  Stine
  Tak skal du have – det er vildt så glad jeg kunne blive af sådan en lille tur. 😀

 • Glæder os her i København. Det er da ikke til at have med at gøre, hvis man ufrivilligt er forhindret i at lave noget af det man elsker mest.

  Pas nu fortsat på og pøj pøj med den næste tur også 😀

 • Bot
  Jeg skal nok passe på, og starte stille og roligt op.

  Jeg glæder mig allerede til Eremitageløbet, hvor vi skal ses – forhåbentlig ses vi dog før. Pas på jeg selv, knus herfra. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.