Menu
Skallebølle 2004-2021

Søndag dejligst

Jeg kørte i formiddags til det aller østligste af Fyn og da jeg nåede derned, startede regnen. ØV. Den holdt da op da konfirmanderne kom ud af kirken, men himlen var stadig blygrå og truende. Jeg fik taget nogle rigtig dejlige billeder af konfirmandinden, familien og kammeraterne. Jeg har nu fået dem sorteret og ”fremkaldt” så jeg er endt med 30 billeder som nu er brændt ned på en cd.

Da jeg kørte mod vest, efter endt fotografering, kørte jeg mod solen og for pokker hvor vil jeg ønske at den der sol også har nået til Østfyn til selskabet dernede.

Søndagen har budt på familiehygge, telefonsnak og havehygge kombineret med praktiske gøremål. Ude på den vilde skråning opdagede jeg, at kæmpemargueritterne allerede var sprunget ud, de er fantastiske som de står der med deres store hoveder.

Kæmpemargueritterne

Vores kirsebærtræer har også allerede sat de første frugter, og hvis det kommer lige så mange frugter som det ser ud til, så er vi nogle stykker, som nok skal få os et par mavepiner eller to.

Kirsebærtræer

Syrenerne ude foran er ved at være færdig, men den store nede bagi i haven er der stadig godt gang i blomstringen.

Syrener

Jeg kunne ikke dy mig og hev beskærsaksen på af lomme og klippede mig en dejlig buket, som står flot på langbordet.

En skøn buket

Nu er vi trukket indenfor og kaffen er lige blevet færdig, umm som den dufter. Måske en lille is er på sin plads, det er trods alt søndag.

0

4 kommentar

 • Tina - omme i London
  25. maj 2009 at 00:11

  WOW – sikken en soendag. Jeg synes en is er paa sin rette plads!

  Reply
 • Catarina
  25. maj 2009 at 06:26

  Tina
  Det syntes jeg også selv – og jeg siger dig, den var rigtig god. 😀

  Reply
 • Jens
  25. maj 2009 at 14:37

  Hvor ser det dejligt ud på alle billederne – man bliver da helt i godt humør. 😀

  Reply
 • Catarina
  25. maj 2009 at 16:56

  Jens
  Ja ikke 🙂 jeg elsker at være ude i det fri og når der så er lidt blomster at kikke på, ja så er det are toppen. 😀

  Reply

Skriv en kommentar