Gang i grillen

Nu har Søren tændt op under grillstarteren og inden længe ryger der kylling på grillen. Kyllingen får selskab af et par squash som er skåret ud i lange skiver, det skal nok blive godt. Jeg skal lige have lavet en salat, så er jeg klar.

Gang i grillen

Jeg kunne aldrig finde på at gøre grillmad til noget der skal gøres hele året, som mange gør. Og det af den simple grund, at jeg så ikke har noget at glæde mig til, når det bliver forår og sommer. Jeg elsker grillmad, men kun når jeg også kan spise ude i det fri og rigtig kan dufte kullene. Nå, det var den salat..

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
5 thoughts on “Gang i grillen”

 • Catarina. Jeg kunne ikke være mere enig. Det er en sæsonting, og ligesom det glæder jeg mig også til vinterens komme og æbleskiver og gløgg… 🙂

  Jeg håber at I får en dejlig aften alle tre og at I nyder den skønne aftensol.

  Kærlig Hilsen
  Henriette

 • Henriette
  Lige nøjagtig, æbleskiver og gløgg hører julen/vinteren til. Vi råhygger og nyder at der stadig er varme i solens stråler.

  Også en rigtig god aften til dig og familien, og mange tak for din kommentar. 🙂


  Marianne
  Du skal være så hjertelig velkommen, der er rigeligt. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.