Langsom morgen

25. maj 2009

Jeg vågnede længe før vækkeuret og lå og lyttede til fuglenes morgensang. Jeg elsker at vågne og have rigtig god tid til at blive færdig i. Det er det skønneste vejr og morgenkaffen indtages i det fri, jeg holder meget af de morgener hvor det kan lade sig gøre.

Hvide syrener på en smuk blå himmel

Det er mandag morgen og en nye uge har taget sin begyndelse. Jeg kan mærke at jeg ikke rigtig gider af sted i dag, jeg kunne godt bruge et par ekstra fridage og så bare sidde på terrassen og hygge, ahh det ville gøre godt, men jeg må vente til jeg kommer hjem. Heldigvis kommer jeg hjem i godt tid, så der er masser af tid at nyde terrasselivet i.

God mandag. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Fru E 25. maj 2009 at 08:51

  Det ser ud til, at blive fantastisk vejr igen i dag, så jeg kan godt forstå, at terrassen trækker :o)

  Selv arbejder jeg hjemme, da jeg ikke må køre bil før onsdag pga. knæet. Men så kan jeg jo smutte om terrassen i min “frokost”.

  God mandag.

 • Reply Catarina 25. maj 2009 at 16:55

  Fru E
  Aii hvor er du “heldig. Jeg er dog på terrassen nu og vejret er bare fantastisk. 🙂

  God bedring med knæet.

 • Skriv gerne en kommentar