Trevlig tirsdag

26. maj 2009

Tirsdag er lig med firmaløb og nu da anklen er ok igen, så vil jeg også være at finde sammen med de andre tirsdagsløbere. Jeg glæder mig til at løbe sammen med min ”elev” igen, det er nu så hyggeligt og vi også snakket lidt undervejs, hvilket er hyggeligt, da vi til dagligt sidder i hver sin afdeling og ikke sådan lige render på hinanden.

Lun tirsdag

Solen forsøger ihærdigt at trænge igennem det lille skylag som ligger over Fyn i dag. Dem fra DMI, har lovet at det bliver rigtigt flot vejr i dag, helt op til 27°. På min runde i haven her til morgen, kunne jeg også allerede mærke at der er lune i luften. Det bliver en dejlig tirsdag.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar