Menu
Hverdagen

Trevlig tirsdag

Tirsdag er lig med firmaløb og nu da anklen er ok igen, så vil jeg også være at finde sammen med de andre tirsdagsløbere. Jeg glæder mig til at løbe sammen med min ”elev” igen, det er nu så hyggeligt og vi også snakket lidt undervejs, hvilket er hyggeligt, da vi til dagligt sidder i hver sin afdeling og ikke sådan lige render på hinanden.

Lun tirsdag

Solen forsøger ihærdigt at trænge igennem det lille skylag som ligger over Fyn i dag. Dem fra DMI, har lovet at det bliver rigtigt flot vejr i dag, helt op til 27°. På min runde i haven her til morgen, kunne jeg også allerede mærke at der er lune i luften. Det bliver en dejlig tirsdag.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar