Trevlig tirsdag

26. maj 2009

Tirsdag er lig med firmaløb og nu da anklen er ok igen, så vil jeg også være at finde sammen med de andre tirsdagsløbere. Jeg glæder mig til at løbe sammen med min ”elev” igen, det er nu så hyggeligt og vi også snakket lidt undervejs, hvilket er hyggeligt, da vi til dagligt sidder i hver sin afdeling og ikke sådan lige render på hinanden.

Lun tirsdag

Solen forsøger ihærdigt at trænge igennem det lille skylag som ligger over Fyn i dag. Dem fra DMI, har lovet at det bliver rigtigt flot vejr i dag, helt op til 27°. På min runde i haven her til morgen, kunne jeg også allerede mærke at der er lune i luften. Det bliver en dejlig tirsdag.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar