Menu
Dagligdagen

Morgenhygge

Efter morgen badet, morgen knuset og morgen kysset, begav jeg mig ud i haven, for at se hvordan det hele havde det. Det er altid dejligt lige a komme ud og gå en lille runde og samtidig få en portion frisk luft, det sådan en god måde at starte dagen på.

Bitte små knopper

Vejret er ualmindeligt smukt her til morgen. Solen skinner højt og flot fra en smuk blå og skyfri himmel. Der er næsten ingen vind og allerede det gør, at det føles endnu lunere end det egentlig er, for termometret siger kun 8°lige nu.

Morgenhygge

Trods de lidt lave temperaturer, kan jeg dog sagtens sidde på morgenterrassen med mini pc’en og en kop kaffe, for der lige i solen, er der dejligt varmt. Det er fredag og jeg er allerede ved at gøre klar til en fantastisk pinseweekend.

Nu er det tid til morgensmoothien…

2 kommentar

 • henriette
  29. maj 2009 at 07:45

  Godmorgen Catarina, hvor er det livagtigt det billede med den bærbare.. Det ser ud som om du lige har rejst dig og står ved siden af mig selv og kigger på bordet sammen med mig. Lyder det som noget sludder??

  Nå, men du skal ihvertfald have en rigtig dejlig fredag og god pinse her fra mig i Vanløse.

  Kh Henriette 🙂

  Reply
 • Catarina
  29. maj 2009 at 18:33

  Henriette
  Det har jeg også – det er en skøn plads at drikke morgenkaffen fra.

  Tak for de god ønsker for dagen. Jeg håber også din har være en god én. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar