Menu
Teknologi

En magen til

..blev det ikke. Der i mod blev det til en, Philips GoGear Vibe, der er ca. dobbelt stor, sådan rent fysisk, så skulle det være muligt, at jeg ikke kommer til at glemme den i bukserne og den så derved ryger med i vaskemaskinen som den lille Stone gjorde.

Philips GoGear Vibe

Jeg er spændt på, at prøve den i morgen tidlig og specielt er jeg spændt på, hvordan radioen virker mens jeg løber. Jeg har prøvet den mens jeg bare sad her og jeg er imponeret over lyden, som er markant bedre end den lille Stone. Der er simpelthen meget mere bas i Philipsen og det tegner godt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Fru Green
  6. juni 2009 at 22:19

  Tillykke med den nye spilledåse. Håber den lever op til forventningerne.

  Reply
 • Catarina
  6. juni 2009 at 22:50

  Fru Green
  Mange tak skal du have. Jeg tror den kommer til at blive en fast følgesvend på de lange ture. 🙂

  Reply
 • Madame
  7. juni 2009 at 07:53

  Tillykke med den – den ser smart ud, og dejligt at lyden er god med en tydelig bas :O)
  Rigtig god søndag til dig!

  Reply
 • Catarina
  7. juni 2009 at 09:22

  Madame
  Tak skal du have ja og lyden er viktigere end udseenet. Du ønskes også en god søndag. 🙂

  Reply
 • […] hjem var lige så dejlig som turen op og med morgenmad i tankerne og den nye radio i ørene, gik det som smurt. Nu efter en velfortjent bad, er jeg klar til et stykke grovbrød med […]

  Reply

Skriv en kommentar