Vidunderlig aften

8. juni 2009

Vidunderligt mandagsvejr

Det er da vildt så flot vejr det har været og er over Fyn i dag. Solen skinner fra en næsten skyfri himmel og har gjort det det meste af dagen. Lige nu er det alle potter og krkker der kræver min opmærksomhed, de trænger i den grad til vand. Jeg elsker når vejret er til at jeg kan gå med bare tær i det fri. Det at mærke underlaget under fodsålerne er bare livet, at det så også er med til at styrke muskulaturen i mine fødder, ja det er bare en sidegevinst.

Nå det var de krukker jeg kom fra…

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 8. juni 2009 at 20:34

  Du plejer også at have en balje med vand til fuglene. Så husk også at give fugle mad 😉
  http://www.rspb.org.uk/youth/play/popup_waiter.asp

 • Reply Catarina 9. juni 2009 at 06:29

  Søren (Kbh)
  Fuglene glemmer jeg aldrig – deres vand bliver skiftet hver anden dag så de har lidt frisk at boltre sig u 😀

 • Skriv gerne en kommentar