Vidunderlig aften

8. juni 2009

Vidunderligt mandagsvejr

Det er da vildt så flot vejr det har været og er over Fyn i dag. Solen skinner fra en næsten skyfri himmel og har gjort det det meste af dagen. Lige nu er det alle potter og krkker der kræver min opmærksomhed, de trænger i den grad til vand. Jeg elsker når vejret er til at jeg kan gå med bare tær i det fri. Det at mærke underlaget under fodsålerne er bare livet, at det så også er med til at styrke muskulaturen i mine fødder, ja det er bare en sidegevinst.

Nå det var de krukker jeg kom fra…
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Søren (Kbh) 8. juni 2009 at 20:34

  Du plejer også at have en balje med vand til fuglene. Så husk også at give fugle mad 😉
  http://www.rspb.org.uk/youth/play/popup_waiter.asp

 • Reply Catarina 9. juni 2009 at 06:29

  Søren (Kbh)
  Fuglene glemmer jeg aldrig – deres vand bliver skiftet hver anden dag så de har lidt frisk at boltre sig u 😀

 • Leave a Reply