Opdateringen af bloggen

11. juni 2009

..er efterhånden en hurtig sag. Da jeg kikkede på bloggen ger til morgen kunne jeg se at version 2.8 var klar, jeg trykkede på linket og indtastede brugernavn og login til mit webhotel. Inden jeg havde fået set mig om var jeg opdateret til den nyeste version og det uden at tage backup eller noget. Alt i alt tog det vel rundt regnet 15-20 sek., det må da siges at være hurtigt og smærtefrit.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

  • Reply Karolina 11. juni 2009 at 11:23

    Hos mig har forsvundet nogle af mine billeder. Jeg venter spændt … måske kommer de tilbage 🙂

  • Reply Marianne 11. juni 2009 at 12:40

    Jeg kan stadigvæk ikke finde ud af det og er ikke engang på version 2.7…øv……

  • Skriv gerne en kommentar