Opdateringen af bloggen

11. juni 2009

..er efterhånden en hurtig sag. Da jeg kikkede på bloggen ger til morgen kunne jeg se at version 2.8 var klar, jeg trykkede på linket og indtastede brugernavn og login til mit webhotel. Inden jeg havde fået set mig om var jeg opdateret til den nyeste version og det uden at tage backup eller noget. Alt i alt tog det vel rundt regnet 15-20 sek., det må da siges at være hurtigt og smærtefrit.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

3 kommentarer

  • Reply Karolina 11. juni 2009 at 11:23

    Hos mig har forsvundet nogle af mine billeder. Jeg venter spændt … måske kommer de tilbage 🙂

  • Reply Marianne 11. juni 2009 at 12:40

    Jeg kan stadigvæk ikke finde ud af det og er ikke engang på version 2.7…øv……

  • Skriv gerne en kommentar