Menu
Bloggen & Bloggeriet

Opdateringen af bloggen

..er efterhånden en hurtig sag. Da jeg kikkede på bloggen ger til morgen kunne jeg se at version 2.8 var klar, jeg trykkede på linket og indtastede brugernavn og login til mit webhotel. Inden jeg havde fået set mig om var jeg opdateret til den nyeste version og det uden at tage backup eller noget. Alt i alt tog det vel rundt regnet 15-20 sek., det må da siges at være hurtigt og smærtefrit.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

3 Kommentar

 • Karolina
  11. juni 2009 at 11:23

  Hos mig har forsvundet nogle af mine billeder. Jeg venter spændt … måske kommer de tilbage 🙂

  SVAR
 • Marianne
  11. juni 2009 at 12:40

  Jeg kan stadigvæk ikke finde ud af det og er ikke engang på version 2.7…øv……

  SVAR

Skriv en kommentar