Menu
Dagligdagen

Ret så heldig

Sidst Christian og jeg var ude og shoppe, købte Christian et par Jack & Jones T-Shirts i en Jack & Jones shop. De spurgte om han ville modtage deres nyhedsbrev, for så skulle han bare udfylde en blanket med navn og email og han ville så med blanketten også deltage i lodtrækningen om biletter til Grøn koncert. Nu er det Sønnike så lige blevet ringet op af Jack & Jones, at han har vundet to billetter. Første gang han udfylder sådan en blanket, så vinder han. Han er ski da heldig.

3 kommentar

 • Gitte
  11. juni 2009 at 16:40

  Nej hvor fedt – stort tillykke til Christian. Han er vist født under en heldig stjerne – bare det var mig 🙂

  Reply
 • Catarina
  11. juni 2009 at 19:20

  Gitte
  Tak har overbragt ham hilsnen. 🙂 Ja han er ski heldig. 😉

  Reply
 • Catarina » Blog Archive » Heldig kartoffel
  15. september 2009 at 10:00

  […] Jeg har skrevet om det før, men heldet fortsætter åbenbart for sønnike. Her i weekenden havde han glemt at tomme lommerne på hans jeans, da han smed dem til vask, med resultat at hans mobiltelefon var med i en 40° vask som varede i 1 ½ time. Jeg havde godt nok hørt en ekstra rumlen fra vaskemaskinen, men blev enig med mig selv om, at det bare var en af lynlåsene fra trøjerne, der larmede. Det var først da jeg åbnede lågen jeg så der lå en mobiltelefon derinde. […]

  Reply

Skriv en kommentar