Sommer igen

11. juni 2009

Det godt nok længe siden, at jeg har oplevet, at det har regnet fra jeg er stået op om morgenen til nu hvor jeg er på vej i seng, men ikke desto mindre har det gjort det i dag. Nå men haven har da heldigvis godt af al den regn, men når det så er sagt, så det godt snart blive sommer igen, jeg synes efter hånden at jeg trænger til lidt lun i luften.

Jeg vil smutte under dynen og glæde mig over at det er fredag i morgen. Sov godt. 😉

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Bambi72 12. juni 2009 at 07:21

  Er helt enig, nu må der godt snart blive lidt sommer

 • Reply Madame 12. juni 2009 at 07:25

  Godmorgen Catarina! Ja, det er da utroligt, hvad der er væltet ned ovenfra. Og blæsten har også været slem – i vores have væltede et stort træ med et kæmpe brag i nat …

 • Reply Catarina 12. juni 2009 at 07:48

  Bambi72
  Forhåbentlig kommer der en snert i weekenden. 🙂


  Madame
  Aii hvor vildt – godt det ikke ramte huset. Her til morgen er det heldigvis tørt, så jeg håber det holder resten af dagen. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar