Menu
Livet

Øv altså

Jeg er vågnet med hold i ryggen og ligner mere ”Klokkeren fra Notre Dame” end noget andet. Det er en nerve som sætter sig i klemme nede hvor bækkenet ”støder” sammen med rygraden og de smerter det frembringer i ryk og ben, er de samme som kraftige veer. Det er sket før og det, at være nok at ringe til lægen og så få en recept på nogle ”heste” piller der tager smerterne og dermed hjælper ryggen til, at slappe af og når den gør det, smutter nerven som regel der ud hvor den skal være, i løbet af et par dage.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

9 kommentar

 • Fru E
  12. juni 2009 at 08:24

  Øv altså. Rigtig god bedring.

  Reply
 • henriette
  12. juni 2009 at 08:25

  Godmorgen Catarina.
  Jeg føler med dig. Får jo jævnligt turen selv og man bliver jo direkte handicappet af det, mens det står på. ÆV

  Håber at pillerne virker hurtigt og så skal du alligevel huske at passe på dig selv ik..:-)

  Mange tanker og gode hilsener
  Henriette

  Reply
 • Deborah
  12. juni 2009 at 16:56

  Rigtig god bedring. Har selv prøvet turen at måtte kravle rundt, fordi jeg ikke kunne rejse mig. Det er sket 2 gange og forhåbentlig ikke igen!!! Håber du når at kunne nyde weekenden.

  Jeg fik aldrig svar på, hvad du mente i min kommentartråd.

  Reply
  • Catarina
   12. juni 2009 at 17:33

   Deborah
   Tak for de gode ønsker – jeg har det efterhånden bedre og jeg ligner heller ikke helt ”Klokkeren fra Notre Dame” mere. 🙂

   Du fik ikke svar fordi jeg netop i min sidste kommentar skrev at det var den sidste kommentar fra min side af. Og da jeg kun kommenterede dette ene indlæg, er det indlysende at det er netop det ene indlæg jeg satte punktum for, ikke andre. 😉

   Reply
 • Catarina
  12. juni 2009 at 17:06

  Fru E
  Tak skal du have –jeg er så småt ved at været rettet ud igen. 🙂


  Henriette
  Jeg får desværre også en par gange om året, men så længe jeg ved hvad jeg skal gøre ved det, er det til at leve med.

  Jeg er ved at være rette ud igen og smerterne er også på retur, det er selvfølgelig pillerne der gør sin indflydelse, men jeg regner med at være helt ”normal” (som jeg nu kan blive hi hi) igen på søndag.

  Tak for din hilsen 🙂

  Reply
 • Gitte
  12. juni 2009 at 18:42

  Av – av – av. Det gør bare s…. ondt. Kender godt turen – pas nu godt på dig selv – og få fat i nogle hestepiller. Håber du snart har det godt igen:-)

  Reply
 • Catarina
  12. juni 2009 at 18:53

  Gitte
  Ja det har gjort stjerne ondt, pillerne fik jeg allerede fat i i formiddags og de er begyndt at hjælpe og jeg er snart rettet ud igen. 🙂

  Reply
 • Deborah
  13. juni 2009 at 07:11

  Okay, det var det jeg lige skulle have på plads – tak! Godt du har det bedre!!! 🙂

  Reply
 • Catarina
  13. juni 2009 at 07:33

  Deborah
  🙂 god weekend.

  Reply

Skriv en kommentar