Sikke vi roder

12. juni 2009

Vi roder

Christian og jeg er alene hjemme i aften og vi blev hurtige enige om, at ristet brød med rød og grøn pesto lige var den fredagssnack vi trængte til. For pokker hvor var de gode men sikke vi dog kan rode. Jeg tror en oprydning er på sin plads inden vi lave et frugtfad.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Søren 12. juni 2009 at 19:27

  Altså Catarina, kald det rod en gang til. På fotobasen.dk fandt
  jeg dette køkken. Det kan ligne mit (næsten). Så er der ligeom noget at se til ikke?;-)
  http://fotobasen.dk/pages/photo_popup.asp?id=79142
  Og selvfølge skal den lænd se at blive OK, så du kan kumme i
  løbeskoende igen:-)

 • Reply Catarina 12. juni 2009 at 20:24

  Søren
  Ok det billede overgår ok mit en smule. 😀

  Ja jeg skal se at komme op på toppen igen, for jeg skal ud og lufte skoene her i weekenden. 🙂

 • Reply Tina - omme i London 13. juni 2009 at 00:36

  Hold da helt ferie,jeg toer naesten ikke vise min version af rodet. Mit koekken bliver lukket af forsvaret!

 • Reply Catarina 13. juni 2009 at 07:35

  Tina
  Hi hi ja definitionen af rod er jo lige så forskellig som vi er. God lørdag. 😀

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.