Sol over land

13. juni 2009

Jeg skal da ellers lige love for at solen brager igennem i dag. Dejligt! Jeg vågnede relativt tidligt, men vendte mig om og snuppede en halv time mere. Nu er jeg oppe og i gang, vaskemaskinen snurre lystigt rundt med sengetøjet som inden længe komme ud på tørresnoren. Jeg er helt sikker på at det tørre hurtigt i dag, for sikke det blæser.

Sol over land

Jeg har ikke de store planer for i dag, ryggen driller stadig lidt og derfor skal jeg passe på, ikke at lave nogen forkerte bevægelser. Men en tur ud i samfundet bliver det nok til. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sifka 13. juni 2009 at 09:15

  Jeg skal også en tur ud i samfundet, men indtil videre kommer det vist til at foregå i gråvejr. God lørdag, og pas nu på ryggen.

 • Reply Fru E 13. juni 2009 at 09:37

  Dejligt at solen har lyst til at deltage i dag. Det blæser en del, men pyt. Bare solen er her :o)

  God weekend og forsat god bedring.

 • Reply Liselotte 13. juni 2009 at 10:51

  Heroppe har vi også sol og det er skønt. Mine planer ligner dine. Sengetøj ud på snoren 🙂

  God lørdag til dig 🙂

 • Reply Catarina 13. juni 2009 at 10:58

  Sifka
  Sol og blå himmel over hele linjen her. Håber den komme til dig også. 🙂
  Også en god lørdag til dig og ryggen – den jeg skal jeg nok passe på. 😉


  Fru E
  Ja bare det der er sol, gør at verdenen ser meget mere indbydende ud. 😀


  Liselotte
  Det bliver dejligt at hoppe i sommerlufttørret sengetøj i aften. 🙂
  Også en god lørdag til dig. 🙂

 • Leave a Reply