Menu
Teknologi

De 1000 bakkers Marathon

..var et marathon som foregik på Højbjerg motorcrossbane i går. Da jeg havde været inde i byen efter min bog, smutte jeg lige forbi banen på vej hjem. Jeg har jo som altid, alt mit fotogrej med mig, så et par billeder blev det da også til.

En løber på vej op ad endnu en bakke.
~Hvis du har lyst til at se flere billeder fra “De 1000 bakkers Marathon” har jeg lagt dem her.

Jeg er imponerende over, at der er nogle der gir’ sig i kast med at løbe 42,195 km på en motorcrossbane. Én omgang på banen er ca. 1500 m og løberne skulle løbe turen 27 omgange, før de var i mål. Der var et sted hvor banen var så stejl, at der var hamret en pæl i jorden med et tov, som løberne kunne gøre brug af, hvis de ikke kunne komme op ved egen hjælp. Størstedelen af de 25 løber, gennemførte løbet på den bløde og nogle steder, ret så smattede bane. Imponerende!

3 kommentar

 • Fru E
  14. juni 2009 at 16:14

  En styrkeprøve af de store. Jeg selv kan blive imponeret over, at folk kaster sig ud i sådanne krævende udfordringer. Det er så sejt.

  Reply
 • Madame
  14. juni 2009 at 16:22

  Det er et dejligt billede, Catarina! Jeg er også imponeret over, at nogen giver sig kast med et maratonløb på sådan en bane.

  Reply
 • Catarina
  14. juni 2009 at 18:41

  Fru E
  Jeg ville ønske jeg havde noget af deres viljestyrke. 🙂


  Madame
  Ja maraton er en ting, men maraton sådan et sted, det er vildt. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar