En vigtig sms tikkede ind

15. juni 2009

VIGTIG meddelelse!
Der er nu mindre end 1 måned til Sankt Hans, så HUSK at din kost skal til serviceeftersyn senest d. 26/6 – der er for resten meldt højtryk øst for Bloksbjerg, så vi flyver ind fra syd i år. Den der kommer sidst gir’ den første øl.
🙂 Vi ses…forresten – vi flyver uden trusser – det giver et bedre greb om kosten. 🙂

Hvor er jeg glad for at jeg har venner som holder styr for tingene for mig – så kan jeg nøjes med at tune min kost, så jeg ikke ankommer som den sidste, det gjorde jeg sidst år. Det endte med at blive en hundedyr omgang. 😆

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Heidi 15. juni 2009 at 19:37

  Ifølge min familie burde jeg også tage turen til Blogsbjerg hvert år, for jeg har nemlig fødselsdag Sankt Hans aften. ;o)
  God tur. :o)

 • Reply Catarina 15. juni 2009 at 20:42

  Heidi
  Tak skal du have. 😀 og på forhånd tillykke med fødselsdagen. 🙂

 • Reply Jens 15. juni 2009 at 20:43

  HAHAHA – det må være dagens sjoveste indlæg/sms! Det er vist mange år siden at jeg har været til bål, men jeg holder da altid øje med himlen og håber at få øje på…. det må da vist hedde et “Uidentificeret Flyvende Objekt”! 😉

 • Reply Catarina 15. juni 2009 at 21:20

  Jens
  Hvis jeg skulle flyve en omvej, så vinker jeg til dig. 🙂

 • Reply Søren 15. juni 2009 at 22:53

  Den var god. Vores Sankt Hans aften svarer jo til Halloween i
  Amerika:
  http://thedogpaddler.com/RandomUploads/Flash/witchesbrooms.htm
  God tur:-D

  • Reply Catarina 16. juni 2009 at 06:13

   Søren
   Hi hi tak skal du have og tak for den lille film. 😀

 • Reply Tina - omme i London 16. juni 2009 at 12:27

  He he – jeg har ogsaa faaet min tunet! 🙂

  • Reply Catarina 16. juni 2009 at 12:31

   Tina
   Hi hi så ligger vi os bare i front. 😀

  Skriv gerne en kommentar