4. oktober 2009

21. juni 2009

..går starten til dette års Eremitageløb og jeg er tilmeldt. Nøj, hvor jeg håber vejret er bare en lille smule bedre end sidste år. I år har jeg selskab i bilen, da en kollega, Lotte, som har løbet i rigtig mange år, også meldte sig til. Jeg tror det bliver rigtigt hyggeligt og så går jeg da ud fra, at mine løbebuddys fra det københavnske også kommer.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Pia 21. juni 2009 at 09:38

    De har ik rigtig villet modtage vores betaling, men vi satser i dén grad da også på at være med:o)

  • Reply Catarina 21. juni 2009 at 09:43

    Pia
    Jeg havde også problemer da jeg ville melde Lotte til, der ville de heller ikke tage imod min betaling, så skrev jeg til dem. Man kan kun melde sig selv til under med sit login, Lotte måtte selv melde sig til. Jeg glæder mig til vi ses, men forhåbentlig ses vi før den dag. 🙂

  • Skriv gerne en kommentar