Menu
Motion

4. oktober 2009

..går starten til dette års Eremitageløb og jeg er tilmeldt. Nøj, hvor jeg håber vejret er bare en lille smule bedre end sidste år. I år har jeg selskab i bilen, da en kollega, Lotte, som har løbet i rigtig mange år, også meldte sig til. Jeg tror det bliver rigtigt hyggeligt og så går jeg da ud fra, at mine løbebuddys fra det københavnske også kommer.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Pia
  21. juni 2009 at 09:38

  De har ik rigtig villet modtage vores betaling, men vi satser i dén grad da også på at være med:o)

  SVAR
 • Catarina
  21. juni 2009 at 09:43

  Pia
  Jeg havde også problemer da jeg ville melde Lotte til, der ville de heller ikke tage imod min betaling, så skrev jeg til dem. Man kan kun melde sig selv til under med sit login, Lotte måtte selv melde sig til. Jeg glæder mig til vi ses, men forhåbentlig ses vi før den dag. 🙂

  SVAR

Skriv en kommentar