Menu
Skallebølle 2004-2021

½ færdig

Jeg havde besluttet mit for at klippe hækken i dag. Den er ikke sådan en almindelig hæk men en thujahæk som er grøn hele året. Vi klipper den ikke hvert år, da jeg godt kan lide det bløde look den får, når den får lov til at gro. Vores nabo derimod klipper den hvert år og han har det ok med at vi ikke klipper den hvert år, så alt er fryd og gammen. Nu har jeg dog lige læst på Havenyt.dk, at den egentlig skal beskæres i vinterhalvåret. Ups! Nu er jeg lidt i tvivl om jeg skal tage den sidste halvdel i morgen, eller jeg skal vente med den til vinteren. Det vil jeg tænke over til i morgen.

Det halve af hækken og det nede foran
~Det halve af hækken og stykket nede foran.

Lige nu kan min hånd ikke klare mere, da jeg i går brugte meget af dagen på at klippe og tynde ud i buskene på skråningen og det vel og mærke med en ganske almindelig beskæresaks.

Et bad skal der til
~Der bades flittigt.

Da jeg tidligere lige holdt en pause, mest for at få en bid mad, var der igen gang i den lille lokale badeanstalt. Det er der hver dag efterhånden, men jeg er begyndt at holde pauser med at fotografer dem, for eller får jeg fyldt harddisken op med alt for mange badebilleder.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar