Menu
Kogebogen / Småretter & salater

Nem koldskål

DSC9977

I aften skal vi have koldskål til dessert, eller det er kun Christian og jeg der skal have det, for Søren bryder sig ikke om koldskål. Min nemme koldskål kan laves på 0 komma 5.

1 l. kærnemælk
1 l. ymer
2 spsk. sukker
4 tsk. vaniljesukker

Alle ingredienserne hældes i en skål og piskes sammen med et piskeris. Serveret med cornflakes smager det bare himmelsk.

Jeg har selvfølgelig også prøvet med og uden ymer og med æg. Jeg tror faktisk jeg har prøvet alle varianter. Men denne er; for mig, den nemmest, den hurtigst og den mest mættende.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mmig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

13 Kommentar

  • Hege
    1. juli 2009 at 20:27

    Jeg elsker koldskål, men jeg spiser det bare i Danmark, og da kjøper jeg den ferdig, – den med egg. Når jeg leser oppskriften din synes jeg to spiseskjeer sukker høres veldig lite ut til 2 liter koldskål. Drysser dere noe sukker på etterpå – det er jo dessert, for søren!

    SVAR
  • Catarina
    1. juli 2009 at 20:35

    Hege
    Hi hi det kommer jo an på størrelsen af skeen 😆 nej det passer faktisk lige akkurat når der også kommer 4 tsk. vaniljesukker i. 🙂

    SVAR
  • Madame
    2. juli 2009 at 07:06

    Det lyder meget lækkert i denne varme – det er kun de lette retter, man kan klemme ned 🙂

    SVAR
  • Catarina
    2. juli 2009 at 08:38

    Madame
    Det er lige til at klare. 🙂

    SVAR
  • Karin
    2. juli 2009 at 09:54

    Tusind tak for opskriften – Ser frem til at lege med den 😉

    SVAR
  • Catarina
    2. juli 2009 at 14:07

    Karin
    Velbekomme. 😀

    SVAR
  • Søren (Kbh)
    2. juli 2009 at 15:59

    Koldskål er heller ikke noget for mig. Nogle skiver skinke med
    nye kartofler er fint. Her er lidt vand at se på i varmen:-)
    http://antoniopintor.com/pps/Refranes%20-%20Agua%20.pps#273,1,Dias nummer 1

    SVAR
  • Catarina
    2. juli 2009 at 17:40

    Søren (Kbh)
    Skinke med nye kartofler er heller ikke af vejen…umm. 🙂

    SVAR
  • Helle K.
    6. juli 2009 at 10:58

    Jeg tilsætter både æg og ymer – hele familien elsker koldskål 🙂

    SVAR
  • Helle K.
    6. juli 2009 at 11:01

    Øv altså – jeg glemte at skrive “RIGTIG GOD FERIE” 🙂

    SVAR
    • Catarina
      20. juli 2009 at 16:53

      Helle K.
      Her bliver der kun tilsat æg hvis den skal bruges som dessert.

      Tak for ferieønskerne. 😎

      SVAR
  • Dorthe
    26. juli 2009 at 15:59

    Hej Catarina.

    Ville nu kommentere på chokoladekagen og ikke lige koldskålen 😉 Men kunne ik lige hitte ud af siden, ville blot tilføje at du har skrevet den ikke kan bages med letmælk, det kan den godt, jeg lavede den med ½ liter letmælk og ½ liter kærnemælk og det var samme fremragende resultat 😀 Mums. Takker for en super god opskrift.

    Mvh. Dorthe

    SVAR
  • Catarina
    26. juli 2009 at 16:34

    Velbekomme Dorthe og mange tak for tippet med letmælk – det må jeg prøve næste gang jeg bager den. 😀

    SVAR

Skriv et svar til Søren (Kbh) Annuler kommentar