Menu
Motion

Bjergløb

Når jeg som nu sidder og ser Tour de France i tv, så kommer jeg til at tænke på at jeg faktisk var ret flittig i min ferie. Jeg fik løbet næsten hver dag – undtaget de dage hvor vi kørte. Nogle af mine løb, specielt alle de dage i Østrig var ret seje på grund af stigningerne. Jeg tog en lille løbetur hver morgen, inden det blev for varmt og jeg nød disse små ture i den rene luft. Det er sikkert også god træning op til min deltagelse i Alpeløbet i Svanninge Bakker, den 13. september.

Bjergløb

Her kan du se mine løbeture i Østrig, med alle sine så op og nedture, det ligner næsten dem som cykelrytterne forcere. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Bente
  23. juli 2009 at 12:12

  Ih, hvor har du været aktiv i ferien 😉 . Men der er jo heller ingen, der siger, at man skal ligge på den lade side, bare fordi man er stukket af fra hverdagen!

  Reply
 • Helle K.
  24. juli 2009 at 10:15

  Flittig-Lise eller noget lignende 😉

  Reply
 • Catarina
  24. juli 2009 at 11:36

  Bente
  Jeg løber altid i min ferie også – det er som regel om morgenen så vi kan have hele dagen sammen. Jeg kan ikke undvære løb i tre uger. 🙂


  Helle K.
  😀 jepper.

  Reply

Skriv en kommentar