Menu
Motion

Bjergløb

Når jeg som nu sidder og ser Tour de France i tv, så kommer jeg til at tænke på at jeg faktisk var ret flittig i min ferie. Jeg fik løbet næsten hver dag – undtaget de dage hvor vi kørte. Nogle af mine løb, specielt alle de dage i Østrig var ret seje på grund af stigningerne. Jeg tog en lille løbetur hver morgen, inden det blev for varmt og jeg nød disse små ture i den rene luft. Det er sikkert også god træning op til min deltagelse i Alpeløbet i Svanninge Bakker, den 13. september.

Bjergløb

Her kan du se mine løbeture i Østrig, med alle sine så op og nedture, det ligner næsten dem som cykelrytterne forcere. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

3 Kommentar

 • Bente
  23. juli 2009 at 12:12

  Ih, hvor har du været aktiv i ferien 😉 . Men der er jo heller ingen, der siger, at man skal ligge på den lade side, bare fordi man er stukket af fra hverdagen!

  Reply
 • Helle K.
  24. juli 2009 at 10:15

  Flittig-Lise eller noget lignende 😉

  Reply
 • Catarina
  24. juli 2009 at 11:36

  Bente
  Jeg løber altid i min ferie også – det er som regel om morgenen så vi kan have hele dagen sammen. Jeg kan ikke undvære løb i tre uger. 🙂


  Helle K.
  😀 jepper.

  Reply

Skriv en kommentar