Menu
Familieliv

Lørdag

Efter en dejlig løbetur efterfulgt at et tiltrængt bad, var jeg klar til at gå på jagt. Søren og jeg var blevet enige om, at vi hellere måtte se om der fandtes andre stole som vi bege kunne lide. En tur rundt i alle Odenses møbelhuse for, at kikke efter alternativer, blev indledt. Vi fandt en enkelt som også var sådan ok, men den er nok mere over i den klassiske genre, hvor Monoen, som vi faldt for i går, er lidt mere ”spøjs”. Jeg tror vi ender mod Monoen, men det vil tiden vise.

Olivia

Da vi havde været igennem de fleste forretninger, smuttede vi ind på vores yndlingscafé Olivia Café & Brasserie i Vintapperstræde og fik lidt godt til maven. Det er altid en dejlig afslappet stemning på Olivia, og så er det et dejligt blandet publikum. Der er i så at sige alle aldre, fra de unge i starten af 20erne og til de lidt ældre i 70erne. Dejlig at der findes et sted hvor alle kan komme. Da vi var på vej hjemad, smssede Sønnike, at nu, var han klar til afhentning hos kammeraten.

Min aften gik med lidt html og javascript – ganske hyggeligt, mens de to andre så tv. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Olines
  26. juli 2009 at 11:07

  For pokker hvor ser det godt ud! Spændende hvilken stol i vælger? – glæder mig til, at se billederne her på bloggen.
  God søndag til dig.

  Reply
 • Catarina
  26. juli 2009 at 12:32

  Olines
  Det var bare godt og der var mere end jeg kunne spise, også selvom jeg ikke havde fået morgenmad. 🙂

  Der skal nok komme billeder når vi engang får skiftet de gamle stole.

  Reply
 • Bente
  26. juli 2009 at 13:36

  Mums! Den frokost ser lækker ud!
  Og … ha ha … jeg ville også (næsten) til enhver tid vælge nørderi frem for tv 🙂 .

  Reply
 • Catarina
  26. juli 2009 at 14:32

  Bente
  Den var meget lækker. 😀

  Og sikke tiden kan flyve, når man sådan nørder. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar