Menu
Sødt, surt & salt

Basilikumpesto

Bailikum

Som jeg nævnte i går, så har jeg basilikum i overflod og hvad er så mere nærliggende end, at lave en dejlig portion pesto. Som sagt så gjort og nu står der er et dejligt glas og bare venter på jeg skal riste en skive, at det gode brød og påføre den et dejligt lag pesto.

Hvis du også ligger inde med en masse basilikum, kan du på ingen tid lave dig et glas også.

Ingredienser:
50 g Basilikum
55 g ristede pinjekerner
2 små fed hvidløg
50 g revet parmesan
Ca. 1 ½ dl olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Først ristes pinjekernerne til de er gyldne, derefter smides det hele op i en blender og køres til det er en fin pasta.

Basilikumpesto

Vær forbredt på at der spreder sig en så liflig duft, at glasset hurtigt får ”ben at gå på”. 🙂

20 kommentar

  • Catarina
    28. maj 2010 at 17:39